Παιδικά πάρτυ Αθήνα Happy Time

Η εταιρία μας με σεβασμό στο παιδί και τις αναπτυξιακές του ανάγκες φροντίζει να διοργανώνει παιδικές εκδηλώσεις πάντα πιστή στο τρίπτυχο της απόλυτης επιτυχίας.


-Σεβασμός στις επιθυμίες του γονέα, των εκπαιδευτικών η άλλων φορέων.


- Επιστημονική γνώση των αναγκών του παιδιού καθώς κάθε εκδήλωση επιμελούνται έμπειροι παιδαγωγοί και εξειδικευμένοι παιδοψυχολόγοι.


-Φρέσκιες ιδέες, δημιουργικά μοναδικά παιχνίδια και δραστηριότητες που προσφέρουν πραγματική χαρά στα παιδιά.


Αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες της εποχής και δημιουργούμε εξειδικευμένες θεματικές εκδηλώσεις και παιδικά πάρτυ με γνώση και άρτια οργανωτικότητα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε χαρά, να προσφέρουμε γνώση, να απασχολήσουμε ουσιαστικά τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο, με αισθητική και πλούσιες παροχές σε τιμές προσιτές σε όλους.


Χαιρετισμός της Ειρήνης Βασιλικού (ψυχολόγος-παιδαγωγός) δημιουργός της Happy Τime.


Αγαπητοί φίλοι, στόχος μου είναι η Happy Τime να προσφέρει υπηρεσίες με κέντρο το παιδί βασισμένες στην επιστημονική γνώση για τις ανάγκες του, τη συνεχή κατάρτιση του προσωπικού που αναλαμβάνει να τις διεκπεραιώσει  και έμφαση στην αισθητική που ταιριάζει στην αγνή και όμορφη ψυχή των παιδιών.Απευθυνόμαστε σε όλους  εσάς που επιθυμείτε μια εκδήλωση μαγική, με φρέσκιες ιδέες, πραγματικά δημιουργικές δραστηριότητες και ασφάλεια για τους μικρούς μας φίλους.Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σχεδιάσουμε μαζί ονειρεμένες στιγμές για τους μικρούς μας φίλους και να θυμάστε ότι κάθε ευτυχισμένη παιδική στιγμή αξίζει την αφοσίωση όλων μας.Ας θυμόμαστε όλοι το παιδί που κρύβουμε μέσα μας.


ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ >

 
map